Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Europas billigste priser, Europas bedste service og Europas største leverandør af Philips belysning.

2014-10-06
" Er du ude efter de bedste og til lige med de billigste produkter, så er det hos Lyskilderdirekte.dk du skal bestille dine næste lys produkter. Vi tilbyder op til 50% rabat på alle, bestille varer i større mængder som bestilles på en gang. "
Totalt Delt: 0
  • 6ae8f9.jpg

Er du ude efter de bedste og til lige med de billigste produkter, så er det hos Lyskilderdirekte.dk du skal bestille dine næste lys produkter. Vi tilbyder op til 50% rabat på alle, bestille varer i større mængder som bestilles på en gang. Mange af de produkter som vi giver mængderabat på, begynder allerede ved 2 stykker. Vi siger jo mere du køber, jo mindre betaler du! Vi har fragtfrit levering på alle ordre over 750.00 DKK. Alle varer bliver afsendt inden for 24 timer, hvis produkterne er på vores lager.

VORES VIDEN DIN STYRKE...

Lyskilderdirekte.dk er en del af Any-lamp BV som har over 25 års erfaring i belysningsbranchen. Denne viden gør det muligt for Lyskilderdirekte.dk at tilbyde en omfattende service og rådgivning skræddersyet til at levere de rette produkter til dine behov. Vi tilbyder en bred portefølje af Philips pærer, såsom Philips LED ( www.lyskilderdirekte.dk/philips/ ), halogen pærer,udladningslamper, lysstofrør, lavenergipærer og spoler samt tændingsenheder. En af vores styrker er vores store udvalg, vi tilbyder over 2000 forskellige Philips produkter. 

Hovedkontoret for Lyskilderdirekte

Er baseret i Helmond i Holland, som ligger i nærheden af Eindhoven, hvor Philips Lighting blev grundlagt i 1891. Udover vores hovedkontor ligger vores logistikafdeling og lager tæt på i Lieshout. Dette er bl.a. medvirkende til at vi kan levere dine varer hurtigt og nemt. Vi tilbyder originale Philips produkter til billige priser med hurtig og nem levering. Vi har i øjeblikket hjulpet mere end 80.000 tilfredse kunder på verdensplan og mere end 6.500 alene i Danmark.

Kontakt

Christine Stewart
Telefon 089-88 09 71
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt