Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Vi bringer historie ind i dit hjem

2014-10-20
" Med en spændende vifte af designmøbler, belysning, tæpper og andet boligtilbehør, har du rig mulighed for at bringe historie ind i dit hjem eller kontor. Hos Swivel UK, er vi stolte af vores høje kvalitets produkter, fremragende kundeservice, hurtig og gr "
Totalt Delt: 0
  • 973359.com-364
  • 241c8a.com-31

Med en spændende vifte af designmøbler, belysning, tæpper og andet boligtilbehør, har du rig mulighed for at bringe historie ind i dit hjem eller kontor. Hos Swivel UK, er vi stolte af vores høje kvalitets produkter, fremragende kundeservice, hurtig og gratis levering til Danmark.

Det bedste er kun godt nok for os.

Hos Swivel UK finder du overlegen kvalitet af lækkert design til din bolig. Når vi siger, vi har krydset kloden for at finde de bedste fabrikker, så overdriver vi ikke. Med mere en 10 år på bagen, har vi rejst verden rundt og besøgt snesevis af fabrikker for at undersøge og udforske de bedste fremstillingsprocesser. Resultatet blev? At vi i dag den højeste kvalitet af reproduktioner i verden.

Om vores produkter.

Fremstillingsprocessen og materialevalget er integreret i kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vi køber træ fra Amerika, stof fra Danmark og vores læder fra Italien. Besøg vores showroom i det nordlige London. Her kan du se alt med dine egne øjne, og vi ved du vil blive imponeret.

Om Swivel UK.

Swivel UK blev etableret i 2004, hvor en udvalgt gruppe af designere, ingeniører og arkitekter samlede deres ekspertise med det fælles formål; at bringe moderne klassiske designmøbler, inden for rækkevidde til alle, og til overkommelige priser.

Hvis du har behov for råd og vejledning i dit valg af produkt, er du velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak.

Swivel UK ltd. registreret i England Swivel UK ltd. nr. 05806638 hovedkontor og udstillingslokale. 1D Shelford Place, London N16 9HS. 

Kontakt

James Stewart
Telefon +442071007454
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt