Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Vi hjælper vores kunder med at opnå en bæredygtig vækst i online omsætningen

2014-10-25
" Internet Marketing er fremtiden - Den er billigere og mere effektiv end de fleste andre reklame medier og så øger den synligheden på nettet. "
Totalt Delt: 0
  • a68157.png

Internet Marketing er fremtiden - Den er billigere og mere effektiv end de fleste andre reklame medier og så øger den synligheden på nettet.

Vi ved, hvordan tingene fungerer!

Online marketing, også kaldet Internet markedsføring, web-markedsføring, eller eMarketing, er markedsføring af produkter, eller tjenester via internettet Vi tilbyder en bred vifte af disse internet markedsføring tjenester, herunder SEO, PPC, Mobile Apps Udvikling og Social Media strategi.

Vi forvandler din digitale tilstedeværelse, uanset størrelsen på din virksomhed.

Vi er team af digitale marketing eksperter, der har fået vores ekspertise i årenes løb ved at arbejde med udfordrende digitale marketing projekter. Holde effektive løsninger og budgetansvar i tankerne, hver person i teamet er en pro på sit felt. Din tilstedeværelse på sociale medier styrker dit personlige brand.

SKANDINAVISK Link Building

Vi er specialister i Link Building i Skandinavien. Vi udfører Link Building til alle store skandinaviske destinationer, herunder Sveringe, Danmark, Norge og Finland. Med vores Link Building service hjælper vi vores kunder med at opnå topplacering på deres målrettede Keywords.

Få flere kunder med online annoncering

PPC eller Pay Per Click er en annoncering hvor du kun betaler når potentielle kunder klikker på dine annoncer. Den største online annonceringsplatform er Google Adwords, men der findes også adskillige andre PPC-udbydere så som Bing Ads, Facebook Ads, Open AdExchange m.fl. Fælles for de nævnte er at dine annoncer kan målrettes utrolig præcist og gevinsten med den rette indsats er kunder og ROI.For mere information besøg os på www.pragomedia.com .

Kontakt

Alexandar Jack
PragoMedia
Telefon +46-737288102
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt