Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Med Bravofly vil din ferie blive billigere og mere spændende

2015-06-15
" Søger du efter din perfekte ferie? Bravofly giver dig redskaberne og inspiration til netop at gøre det! Søg, sammenlign og bestil din perfekte flyrejse og hotel på ingen tid. Ideel til både indenlandske og internationale rejser. Bravofly giver dig de bill "
Totalt Delt: 0
  • aec241.jpg
  • 670b3a.jpg

Med bare nogle få klik kan du finde billige flybilletter... men det stopper ikke her! Da vi ønsker at hjælpe dig med at gøre din rejse så nem og behagelig som overhovedet muligt, tilbyder vi også et udvalg af andre rejserelaterede produkter, herunder; indkvartering, fly og hotel kombinationer, udflugter, og biludlejning.

For at kunne give dig de bedste tilgængelige tilbud fra hele verden, samarbejder vi med specialiserede udbydere. Så du kan skabe din perfekte ferie på kun et sted. Det er simpelt, du vælger Bravofly hjemmeside for at bestille din ideelle ferie, med bare nogle få klik, og helt uden besvær.

Hvorfor flyve med Bravofly

Søg efter din flyrejse, sammenlign flypriser foreslået af over 350 lavprisselskaber og traditionelle flyselskaber, for at finde den billigste og mest bekvemme løsning for dig.

- Søg efter dit hotel, filtrere din søgning efter pris, afstand eller en specifik adresse, så du kan sammenligne tusindvis af tilbud fra førende udbydere af overnatningsmuligheder, for at du kan finde det bedste tilbud.

- Bravofly Hotel, kan du nemt finde overnatningsmuligheder til din destination, du kan tilpasse din søgning baseret på en række forskellige kriterier; såsom navn og adresse på hotellet eller generiske kriterier som afstanden til byens centrum. Med bare nogle få klik, vil du kunne se resultater af over 70.000 hoteller fra hele verden.

-  Du spare ikke kun penge ved at bestille med Bravofly, du vil også spare tid: Du kan nemt bestille din flyrejse fra hjemmet eller på kontoret - alt hvad du behøver er en internetforbindelse, du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice!

Om Bravofly

Bravofly.dk er en del af lastminute.com group, førende indenfor den online rejse- og fritidsbranche i Europa, Vi anvender moderne teknologi, som et hjælpemiddel til at gøre livet nemmere for rejsende. Som en intelligent rejseudbyder, tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg af service, for at kunne imødekomme alle deres behov: de kan bestille og administrere flybilletter, hoteller, ferier, weekendture til storbyer, krydstogter, biludlejning, samt andre produkter med relation til rejse- og fritidsbranchen.

Via hjemmesider og mobil-apps på mere end 15 forskellige sprog, spredt over 35 lande, bestiller mere end 10 millioner kunder hvert år deres rejse- og fritidsoplevelser.

Kontakt

Christine Keith
Bravofly
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt