Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Tjen tusindvis af kroner - I underbukser!

2016-03-25
" Simon H. Hansen er et eksempel på et af de mange individer, som ved hjælp af rangeringer på Google tjener flere tusinde kroner månedligt på sine hjemmesider. Han bruger få timer på det, men regner kratigt med at kunne forhøje sine indtægter betydeligt. "
Totalt Delt: 0
  • 79d14cf55d64dce.jpg

​I de sidste knap 10 år, hvor det for alvor har været nemt for den enkelte bruger at lave sig en hjemmeside og sætte reklamer op på denne, er det gradvist blevet nemmere at tjene kroner og ører på sin adfærd på nettet - Eller rettere, på andres adfærd på nettet.

Simon H. Hansen, 18 år og får Ulfborg i Vestjylland udtaler: "Jeg tjener i øjeblikket omkring 2.000 kroner månedligt på min hobby. Ambitionen er en femdobling af dette"

Teknikken som Simon, såvel som mange andre webmasters bag diverse hjemmesider benytter sig af, kaldes for affiliate marketing. Helt konkret, kan denne metode sammenlignes med den klassiske telefonsælger. Han sælger for en virksomhed og bliver så betalt, hver gang han får solgt et produkt for denne virksomhed. Alt efter hvor mange besøgende der klikker på reklamerne på hans hjemmeside og køber igennem den webshop de lander på, tjener han således en mindre eller større sum penge til sig selv månedligt. Simon fortsætter om emnet:

"Forskellen på mig og en telefonsælger er ikke så stor igen. Altså lige bortset fra, at hvis jeg droppede at gøre mere ved mine projekter nu, så ville jeg formodentlig stadigvæk tjene 2.000 kroner om måneden på dem, om 3-4 år".

Metoden Simon benytter og og fortæller om, kaldes for SEO (Search Engine Optimization) og går helt basalt set ud på at få Google til at synes om ens hjemmeside. Dette gøres blandt andet ved at få andre hjemmesider til at have et link til siden, ved at skrive rigtigt gode og lange artikler på sin egen side og ved at udføre en masse teknisk arbejde, som giver Googles algoritmer lyst til at vise hjemmesiden som det første, når du eksempelvis søger efter "Dating" på Google.

Netop emnet online dating arbejder Simon meget med og trods det, at han kun ligger som nr. 20 når du søger efter dating på Google, så tjener han altså 1.500 af de 2.000 kroner om måneden, via hjemmesiden Finddating.dk. Går alt vel, skulle de 2.000 kroner således meget gerne kunne erstattes med 10.000 indenfor et års tid, trods det at Simon har skole, venner og familie ved siden af og hovedsageligt laver hjemmesider som en sidestående hobby.

Han afslutter med:

"Det fantastiske ved at have et fritidsarbejde/hobby som den jeg har mig er, at jeg kan gøre alt hvad jeg laver i underbukser herhjemme. Ingen fastsætter arbejdstider for mig og mest af alt, er det for mig bare hygge og leg bag skærmen".

Kontakt

Jeg kan lide det
1

Følg os

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt