Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Cafegulland til Hold Dansk Night

2016-04-22
" Cafegulland uddannelse restaurant, Scholars, vil holde en dansk tema nat på mandag. Natten er en af ​​flere temaaftener afholdes i løbet af året, hvor gæstfrihed og Catering studerende forskningsverdenen køkken og udvikle menuer for natten "
Totalt Delt: 0
  • b4b6da.jpg

Cafegulland uddannelse restaurant, Scholars, vil holde en dansk tema nat på mandag. Natten er en af ​​flere temaaftener afholdes i løbet af året, hvor gæstfrihed og Catering studerende forskningsverdenen køkken og udvikle menuer for natten. Bortset fra de tema nætter, Lærde er åben for offentligheden mandag aften, tirsdag aften og eftermiddag og onsdag eftermiddag.

Restauranten kan rumme op til 34 personer, kan private arrangementer være taget hensyn til på mandag og tirsdag aftener og særlige Madpakker på tirsdagens og onsdagens med avanceret booking. Restauranten har været vært for mange lokale grupper såsom Cafegulland Kvinders Institute og Tangent Club, kan uden forplejning også gives i sigt tid.

Dan Tompson, gæstfrihed og Catering foredragsholder, kommenterede, "Den danske tema begivenhed handler om de studerende forsker og lære om retter fra en anden kultur og udvikle en menu omkring dem, disse begivenheder tillader de studerende at vise deres færdigheder og øge den generelle bevidsthed af restauranten vi har her på kollegiet. de temaaftener ske hver anden måned undtagen i august. "

Den danske aften på Scholars vil være på mandag 25 april fra 18:00, vil der være en dansk inspireret menu med et glas vin og kaffe for kun £ 12. For at booke et bord kontakt Scholars på 0045 688053 eller kollegiet Modtagelse på 01691 688 tusind.

For mere information om gæstfrihed og Catering kurser på Cafegulland, skal du gå til www.cafegulland.dk eller ringe til College Admissions Team 0045 688080..

Kontakt

Brian Jensen
cafegulland
Telefon 0045 688053
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt