Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Den eventyrer klub - Ingen Fedora eller Whip Påkrævet

2016-04-23
" Den Adventurer Club er en ny social medieplatform, der inspirerer og opmuntrer folk til at gå ud og levende eventyr snarere end opholder sig i deres komfort zone. "
Totalt Delt: 0
  • 47b873.jpg

Du behøver ikke at være Indiana Jones til at have et eventyr. Den Adventurer Club, theadventurerclub.com, er en ny form for sociale medier platform, der giver brugerne mulighed for at forbinde med mennesker, der har de samme interesser. Fra at køre grupper og vinsmagning begivenheder i din egen by, til zip-foring i Costa Rica og kanosejlads i Arkansas, der er et eventyr for alle, hvor som helst i verden.

Brugere, også kendt som Eventyrere, kan oprette en profil, uploade billeder og kan deltage grupper til forskellige aktiviteter. Eventyrere kan vælge oplevelser og aktiviteter i næsten 40 kategorier. Der kan de oprette begivenheder, indlæg på gruppens væg og mødes og netværke med folk interesseret i de samme typer af fritidsaktiviteter.

Eventyrere kan også tilføje elementer til deres "bucket liste". Bucket lister er ønskesedler af eventyr hver bruger ønsker at tage på et tidspunkt. "Bucket lister er en måde for eventyrere at holde styr på de aktiviteter, de er mest interesseret i, og forhåbentlig er fulde af alle de inspiration og real-life nødvendige ressourcer til at gøre disse drømme til virkelighed," siger Nathan Williams, Baseline Creative ejer og medstifter af The Adventurer Club.

Konceptet blev skabt af en anden Wichita mand, der elsker at rejse og være aktiv, men vidste ikke, hvordan at forbinde med andre mennesker med de samme interesser online, som ikke blev rettet mod dating. Denne engel investor ønskede at designe en måde for folk at slutte op med en anden, der ikke var romantisk i naturen, men snarere fokuseret på interesser og opbygning venskaber. Han sluttede med Baseline Kreativ og The Adventurer Club blev født.

Efter en blød start i midten af ​​marts, har eventyrer Club begyndte at skabe interesse og Eventyrere uploader deres egne arrangementer og beder om nye kategorier, der skal oprettes. "Tidligt efter lanceringen, vi havde nogen nå ud og sige, at vi havde brug for en Karaoke gruppe, så vi lavede en sådan," sagde Williams. "Denne form for interaktion og entusiasme er præcis, hvad vi havde håbet ville ske så vi var mere end glad for at forpligte."

"Vi ønsker at engagere, inspirere og opmuntre folk til at nyde livet, møde folk, udvikle venskaber, få aktiv og skabe en livsstil af eventyr for sig selv," siger Williams. "Vi synes The Adventurer Club er præcis den slags platform, der vil hjælpe drev folk til at være mere forbundet, i det virkelige liv, med hinanden."


Kontakt information

www.sutgren.dk

Kontakt

Nathan Williams
SutGren
Telefon 0045316-519-9900
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt