Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Med Bravofly kan du få billige flybilletter til Amsterdam

2016-06-15
" Hvorfor bør du besøge Amsterdam? Der er masser af grunde til at besøge Amsterdam, hovedattraktionen er at byen nærmest flyder på vandet! De berømte Amsterdam kanaler er derfor en oplevelse for alle, der besøger byen. BravoFly giver dig også en anden grund "
Totalt Delt: 0
  • 04ed2a.png
  • 618a06.jpg

Nu har du mulighed for at bestille billige flyrejser med fleksibilitet, du kan bestille via dit foretrukne flyselskab gennem Bravofly, og nu kan du også udforske Amsterdam med et begrænset budget.

Amsterdam har en masse at byde på, fra antallet af "squares" ligesom Dam Square er omgivet af berømte bygninger og er vært for forskellige arrangementer i løbet af året.

Leidseplein Square, er bedre kendt som en transport hub, med masser af barer og natklubber, der gør det særdeles populært for sit natteliv. En anden populær square for natteliv og klubber er Rembrandtplein Square.

Cykling i Amsterdam, hvor du skal starte! Cykling er en af de bedste måder at opleve byen. Cykling i Amsterdam er ikke kun berømt for besøgende, men også for lokalbefolkningen, cykling bruges ofte til at transportere børn i skole, komme på arbejde og endda ud at shoppe!

Natteliv er en anden specialitet i byen. Slå dig løs i nogle af Amsterdam coffeeshops, klubber, barer og traditionelle restauranter. Hvis du beslutter dig for at tilbringe lidt tid i byen, vil du aldrig komme til at kede dig!

HVORFOR BRAVOFLY

Med Bravofly.dk kan du sammenligne flybilletter fra over 350 lavprisselskaber og traditionelle selskaber, for at finde den billigste og mest bekvemme løsning for dig.

Baseret på de kriterier, du har valgt, søger Bravofly tilbud fra over 350 traditionelle og lavprisselskaber. Bravofly giver dig alle de mulige kombinationer i stigende orden efter pris, hvilket gør det nemt at bestille den billigste flybillet som er til rådighed.

Bravofly bruger Geotrust certificering for at sikre og beskytte online transaktioner: Det er en unik og enkel kreditkort indkøbssystem for alle flyselskaber, der garanterer maksimal sikkerhed på transaktioner.

Du spare ikke kun penge ved at bestille din rejse til Amsterdem hos Bravofly, du vil også spare tid: du kan nemt bestille din flybillett fra hjemmet eller kontoret - alt du behøver er en internetforbindelse eller du kan blot ringe til vores kundeservice!

Kontakt

Christine Andersson
Bravofly
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt