Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Med Bravofly kan du tilbringe din drømme ferie i Melbourne

2016-08-18
" Melbourne er kendt for at være en af verdens mest livagtige byer, og nyder sit ry som Australiens mest elegante og kosmopolitiske centre. Nu har du mulighed for at tilbringe en fantastisk ferie i Melbourne, som passer til dit budget, ved at søge og sa "
Totalt Delt: 0
  • 41b572.jpg
  • 48805c.jpg

Ting du kan foretage dig i Melbourne

Museer, kunstgallerier og shopping eller nyde hvad Melbourne er populært for, såsom Eureka Skydeck og Great Ocean Road. Hvis du er den eventyrlystne rejsende med nogle ekstra kontanter,  så tage i et fugleperspektiv af byen fra en luftballon

Udover topmoderne indkøbscentre, er Melbourne også populært for sine markeder. Noget man helt sikkert ikke skal gå glip, af er Queen Victoria Market. Queen Victoria Market er et stort udendørsmarked, hvor besøgende og lokale kan købe alt fra souvenirs til snacks og måltider

Ønsker du at komme hjem fra Melbourne med en ekstraordinær oplevelse, så prøv en tur i luftballon. Du kan nyde en betagende udsigt, man normalt kun ser i film. Så hvis du har nogle ekstra kontanter og noget tid til overs, en tur i luftballon er absolut noget du skal prøve i denne by.

Hvorfor Bravofly

Baseret på de kriterier, du har valgt, søger Bravofly tilbud fra over 350 traditionelle og lavprisselskaber. Når du søger efter fly til Melbourne, giver  Bravofly dig alle mulige kombinationer i stigende orden efter pris, hvilket gør det nemt at bestille den billigste flybillet som er til rådighed

Hos Bravofly, bliver din reservation sendt direkte til din mobiltelefon, en eksklusiv funktion, der giver dig den største bekvemmelighed. Uanset hvor du er, har du altid alle detaljerne lige ved hånden om dit fly og din rejse.

BravoFly anvender Geotrust certificering for at beskytte og sikre dine online transaktioner. Det betyder når du bestiller dit fly hos Bravofly, er det meget sikkert.

Om Bravofly

Bravofly.dk er en del af lastminute.com group, førende indenfor den online rejse- og fritidsbranche i Europa, Vi anvender topmoderne teknologi, som et hjælpemiddel til at gøre livet nemmere for vores rejsende. Virksomheden blev grundlagt i 2004 med lanceringen af Volagratis.com, en pioner indenfor søgemaskiner til billige flybilletter på det italienske marked.

Kontakt

Christine
Bravofly
Telefon 0045 901 09 097
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkr og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt