Hjem    -    Nyhedscenter
Log ind   |   Bliv medlem

Bravofly tilbyder omkostningseffektive ferie i Bangkok

2016-10-17
" Gamle buddhistiske templer, ultramoderne skyskrabere, gadesælgere der tilbyder alle former for frugt og drikkevarer, og nogle af de største indkøbscentre i Asien, er nogle af de ting, der kendetegner Bangkok. Denne fascinerende og eksotiske by har vær "
Totalt Delt: 0
  • 013bd2.jpg
  • a55fe2.jpg

Enkel og nem bestillingsprocedure

For at bestille dit fly til Bangkok, kan du på Bravofly hjemmeside finde et væld af informationer; alt hvad du behøver at gøre er at indtaste afrejse og ankomst lufthavne, vælge datoen for din rejse og angive, hvor mange passagerer der vil rejse. Direkte på hjemmesiden, selv før du fortsætter med at bestille din flyvning, afhængigt af de kriterier du har angivet, kan du se om der er flybilletter, der koster mindre, herunder den billigste flybillet.

Med hensyn til din hotelbestilling i Bangkok, hos BravoFly Hotel, kan du nemt søge efter de ledige hoteller i dit bestemmelsessted, du kan tilpasse din søgning baseret på en række forskellige kriterier. Såsom navn og adresse på hotellet eller generiske kriterier som afstanden til byens centrum. Med et enkelt klik, vil du straks have en samling af over 70.000 hoteller fra hele verden, blandt hvilke du helt sikkert vil finde en løsning, der opfylder alle dine krav.

Der er mange måder du kan spare på hos Bravofly

Baseret på de kriterier, du har valgt, søger Bravofly efter tilbud fra over 350 traditionelle og lavprisselskaber. BravoFly giver dig alle de mulige kombinationer i stigende orden efter pris, hvilket gør det nemt at bestille den billigste flybillet der er til rådighed.

- Takket være den interaktive kalender, som du finder i andet trin af din flysøgning, du kan styre de forskellige dato kombinationer, der tillader dig at minimere omkostningerne til din rejse. Fleksible rejsedatoer vil give maksimale besparelser!

- Med jævnemellemrum lancerer Bravofly reklamekampagner, der tillader køb af flybilletter til de laveste priser.

Om BravoFly

Bravofly.dk er en del af lastminute.com group, en førende leverandør af online rejse og fritidssektoren, udnytter teknologien til at gøre livet lettere for rejsende. Som en smart rejseudbyder, tilbyder vi vores kunder et omfattende udbud som kan dække de flestes behov: de kan søge, bestille og administrere flyrejser, hoteller, ferie, storbyferie, krydstogter, biludlejning samt andre rejser og fritid relaterede produkter. 

Kontakt

Christine
Bravofly
Telefon +4590109097
E-Mail: Sende Email
Hjemmeside: Besøg Hjemmeside
Jeg kan lide det
1

Følg os

Facebook

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkr og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt