Generelle vilkår for brug

Følgende Generelle vilkår for brug er underlagt kontrol af al brug af Newsbox.dk hjemmeside og alt indhold, tjenester og produkter som er til rådighed på eller gennem hjemmesiden. 

Din Newsbox.dk konto og hjemmeside
Hvis du opretter eller har en konto på hjemmesiden, er du ene og alene ansvarlig for at opretholde sikkerheden på din konto og du er fuldt ud ansvarlig for alle aktiviteter der opstår under kontoen og eventuelle andre handlinger der sker i forbindelse med kontoen.

På Newsbox.dk, tillader vi ikke

  • Pornografisk indhold.
  • Injurierende, ærekrænkende, trusler eller fremmehadet indhold.
  • Krænkelser af ophavsret som relateret indhold.
  • Krænkelse af private og fortrolige personlige oplysninger eller beslægtet indhold.
  • Spamming, hacking, malware eller virus eller beslægtet indhold.
  • Intet indhold der er ulovligt og som opfordrer til ulovlige aktiviteter eller krænker andre menneskers juridiske rettigheder.
  • Ikke engelsk indhold

  Bidragyderens ansvar

  - Hvis du sender materiale til hjemmesiden eller deler links på hjemmesiden, eller på anden vis gøre (eller tillader en tredjepart at lave) materiale til rådighed ved hjælp af hjemmesiden (et sådant materiale, "Indholdet"). Du er ene og alene ansvarlig for indholdet af og en eventuel skade som følge af indholdet.

  -  Du er ene og alene ansvarlig for indholdet af og en eventuel skader som følge af dette indhold. Dette er tilfældet, uanset om det pågældende indhold er tekst, grafik, lydfiler, software eller andet.

  -  Du er ene og alene ansvarlig for at sørge for at det indhold som du lægger på newsbox.dk ikke indeholder eller installerer virus, orme, malware, trojanske heste eller andre skadeligt eller destruktivt indhold.

  -  Det er ene og alene dit ansvar at sørge for at indholdet ikke er spam og ikke er maskin-eller tilfældigt genereret og at indeholdet ikke er uetisk eller uønsket kommercielt indhold konstrueret for at drive trafik til tredjeparts websteder eller øge søgemaskine placeringer af tredjeparts websteder eller andre ulovligheder.

  - Det er bidragyderens ansvar at sikker sig at indholdet ikke er uanstændigt, injurierende eller ærekrænkende, hadefuldt eller racemæssigt eller etniskset anstødeligt, ikke indeholder trusler eller opildne til vold mod enkeltpersoner eller andre, ikke krænker privatlivets fred eller omtale af publicityrettigheder af en tredjepart.

  - Du er nødt til at sikker dig at alt indholdet er korrekt og opdateret og at intet indhold er urigtige eller vildledende.

  Ændringer af vilkårene

  Newsbox.dk forbeholder sig retten til efter eget skøn at ændre eller erstatte enhver del af denne aftale. Det er dit ansvar at tjekke denne aftale med jævne mellemrum for at se om der er sket ændringer.

Hjem
Newsbox Bliv kunde Kontakt os
Nyhedscentret
Om Newsbox 
Vilkår og betingelser  
Fortrolighedspolitik
Tilmeld dig
Log ind
    


© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt
  Følg os
    
© Newsbox 2014 - Alle rettigheder forbeholdt